Про використання сервісів платформи E-schools під час карантину

Пропонуємо скористатись функціоналом платформи «E-schools» (https://e-schools.info) для продовження навчання під час карантину

Шановні користувачі!

У зв'язку з введенням карантину у закладах освіти з 12 березня по 3 квітня 2020 р. листом №1/9-154 від 11 березня 2020 р. МОН України рекомендує розробити заходи щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій, а також заходи щодо часткового переведення працівників на роботу в дистанційному режимі та на виконання інших видів робіт (організаційно-педагогічна, методична, наукова тощо).

Для того, щоб не втрачати час, мати можливість контактувати з учнями та їх батьками під час карантину, задавати і перевіряти домашні завдання, пропонуємо скористатись функціоналом платформи «E-schools» (https://e-schools.info).

За допомогою електронних журналів та щоденників можна задавати домашні завдання.

Перевірку виконання домашніх письмових робіт можна організувати шляхом завантаження учнями файлів (навіть просто фотознімків зошитів) до відповідного розділу файлового архіву.

Зазначимо, що на час карантину ДЛЯ ВСІХ закладів освіти БЕЗКОШТОВНО будуть доступні функції розширеного пакету послуг електронного щоденника, серед яких можливість надсилання батьками особистих повідомлень в персональні поштові скриньки адміністрації та вчителів школи, можливість переглядати додатки до домашніх завдань у вигляді приєднаних вчителем файлів тощо.

Навчальні матеріали по роботі з сервісами платформи «E-schools» (записи відеолекцій) можна переглянути на каналі YouTube «E-school learning».

Презентації до відеолекцій викладено на Google диску за адресою:

https://drive.google.com/drive/folders/1XeK4JC7VMFAYIWcqnUbTzzWeou5XQtdH?usp=sharing

Запрошуємо до співпраці в сфері підвищення кваліфікації педагогічних працівників!

12 березня 2020 о 11:21 | Оновлено 6 квітня 2020 о 13:46 | 76,635 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали