Запрошуємо підвищити кваліфікацію!

Пропонуємо покращити навички роботи з платформою E-schools та на вигідних умовах отримати сертифікат про підвищення кваліфікації

Пропонуємо покращити навички роботи з платформою E-schools, скориставшись вигідними умовами підвищення кваліфікації за схваленою комісією з післядипломної педагогічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України програмою «Електронне освітнє середовище закладу загальної середньої освіти» (протокол № 4 від 18.06. 2018 р., з програмою можна ознайомитись за посиланням).

Переваги співпраці з нами:

  • Використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі, цифрова компетентність є одним з основних напрямів підвищення кваліфікації,  передбачених пунктом 15 Постанови КМ № 800 від 21 серпня 2019 р.
  • Обсяг програми 30 годин, що дорівнює середньорічному обсягу підвищення кваліфікації педагогічного працівника, передбаченого пунктом 16 Постанови КМ України № 800 від 21 серпня 2019 р («не може бути менше ніж 150 годин на п’ять років»).
  • Форма навчання дистанційна, педагогічним працівникам не потрібно нести додаткові витрати на проїзд, проживання, добові тощо.
  • Низька вартість навчання – 250 грн., що обумовлюється дистанційною формою проведення занять (наші співробітники, що проводять навчання, не несуть додаткових витрат на проїзд, проживання, добові тощо).
  • Результативність навчання – кожний учасник навчання виконує дії стосовно розгортання сайту власного закладу освіти на платформі E-schools з використанням сервісів електронних журналів та щоденників (у заліковій роботі учасник навчання презентує окремі створені ним сторінки сайту).
  • Зручний темп навчання. Навчальні матеріали (презентації та навчальні відео) доступні педагогічним працівникам у будь-який момент.
  • Нами укладено договори про співпрацю з регіональними інститутами післядипломної педагогічної освіти, при потребі ми можемо організувати та провести навчання з видачою спільних з інститутами післядипломної педагогічної освіти сертифікатів.

Запрошуємо зареєструватись на навчання  за допомогою реєстраційної форми https://forms.gle/BQRL59DMn3xEEWNBA

Про початок занять зареєстрованих слухачів буде повідомлено по мірі комплектування груп.

Контакти з питань навчання         bezruchenkovs@gmail.com, +38(050)3444999, +38(068) 9445935

12 березня 2020 о 15:27 | Оновлено 4 грудня 2020 о 07:32 | 60,024 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали