Сайт та пошукові системи

Чому сайт не відображається у пошукових системах? Тут ви знайдете відповідь на це питання.

   Багато людей помилково вважають, що після створення сайту він автоматично відразу ж повинен з'явиться в пошукових системах. І дуже дивуються, коли, ввівши в рядок пошуку адресу свого сайту, отримують у відповідь від пошуковика «по вашому запиту нічого не знайдено». Чому ж так відбувається?

   Пошуковим системам потрібен час, щоб дізнатися про новий сайт, проіндексувати його і занести в свої бази. Зазвичай 2-3 тижні. Якщо Ви ділитеся посиланням на свій сайт в соціальних мережах, то індексація відбувається швидше, тому що зараз пошукові системи в першу чергу переглядають сторінки соціальних мереж.

   Але Ви можете самі повідомити пошуковим системам про Ваш новий сайті. Наприклад, додати сайт в пошукову систему Google можна за посиланням:

http://www.google.ru/addurl/

   Для цього Вам потрібен акаунт в Google. Тоді Вам будуть доступні додаткові інструменти для роботи з сайтом в пошукових системах: кількість сторінок у пошуку, зовнішні посилання, можливість завантажити карту сайту, відслідковувати відвідуваність сайту і т. ін.

Шановні користувачі!

    Ми надаємо повноцінну багатофункціональну безкоштовну платформу для створення сайту начального закладу, а його розкруткою та просуванням ви займаєтесь самі.

24 листопада 2017 о 12:13 | Оновлено 28 серпня 2018 о 12:35 | 38,537 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали