Окуляри від сонця: як вибрати?

Окуляри від сонця не тільки доповнять стильний образ, а й забезпечать захист очей від сонячних та ультрафіолетових променів. Вони представлені в широкому асортименті та відрізняються дизайном, характеристиками, матеріалами тощо.

В інтернет-магазині LuckyLook можна купить сонцезахисні окуляри за вигідною ціною і з гарантією якості. Допомогти з вибором відповідної моделі зможе досвідчений онлайн стиліст з урахуванням побажань клієнта та бюджету.

Стильні окуляри від сонця: як вибрати?

Обираючи сонцезахисні окуляри, насамперед слід звернути увагу на ступінь захисту від ультрафіолету. Фахівці рекомендують носити аксесуар не тільки влітку, а й цілий рік.

Під час купівлі сонцезахисних окулярів варто звернути увагу на низку чинників, з якими краще ознайомитися детальніше.

  • 1 - бренд та вартість

Купувати окуляри слід у перевіреному магазині, де представлена сертифікована продукція. Це гарантує якість та оригінальність, тривалий термін служби за умови дотримання простих правил носіння та догляду.

  • 2 - скло або пластик для лінз

Багато хто помилково думає, що моделі зі скляними лінзами якісніші та дорожчі. Насправді і пластикові міцні та забезпечують гідний захист очей.

  • 3 - колір лінз

Він може бути різним, при цьому від кольору залежить пропускна здатність та комфорт для очей. Наприклад, жовті сонцезахисні окуляри чоловічі купити рекомендується для носіння в сутінках або на заході сонця, вони забезпечать хорошу видимість.

Червоні лінзи не варто носити постійно, оскільки це призводить до швидкої стомлюваності очей. Блакитні пропускають червоний спектр. Оптимальне рішення - лінзи коричневого, зеленого, сірого кольору.

  • 4 - розташування

Важливо правильно підібрати аксесуар зі зручним розташуванням, щоб вони не викликали дискомфорту та головного болю. 

  • 5 - форма обличчя

Слід враховувати не тільки модні тенденції, а й форму обличчя. Так, окуляри з круглими лінзами не підійдуть людям із круглим обличчям. Допомогти з вибором допоможе стиліст магазину.

  • 6 - характеристики лінзи

На вибір пропонуються окуляри з різним типом лінз - градієнтна, дзеркальна, поляризована, фотохромна, з УФ-захистом тощо.

Наприклад, аксесуар із поляризованими лінзами захищає очі від відблисків, які відбиваються від різних горизонтальних поверхонь.

Градієнтні оптимально підходять для водіїв, верхня темна частина поглинає світло, а нижня світла не закриває огляд. Дзеркальні здатні відбивати видимі промені. 

За формою вони можуть бути таких видів - авіатори, оверсайз, тішейди, котяче око, маска, гранді, кітті, спорт, фешн, класика, панто, круглі, квадратні, овальні, прямокутні тощо. 

  • 7 - оправа

Оправа може бути виготовлена із пластику, металу або комбінованих матеріалів. Також вона може бути будь-яких кольорів, і він має гармоніювати з образом та кольоротипом (колір очей та волосся).

Правильно підібраний аксесуар забезпечить надійний захист очей та доповнить будь-який образ.

9 лютого о 09:19 | Оновлено 9 лютого о 09:20 | 474 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали