Популярні аромати Dolce & Gabbana

Парфуми Dolce & Gabbana не потребують додаткової презентації. Бренд відомий на увесь світ. Його продукція – це унікальні аромати, які не залишають байдужих. Парфуми D & G – безпрограшний варіант на подарунок, як собі, так й близькій людині. За історію існування компанія створила просто величезну кількість ароматів. У цьому матеріалі розглянемо декілька, які мають великий попит.

Pour Femme

Аромат можна сміливо назвати культовим. Він був створений понад 30 років назад та викликав справжній фурор. У 2012 році компанія вирішила перевидати класику, зробивши її трішки сучаснішою. Pour Femme має яскравий характер. Аромат солодкий, м’який, сповнений прянощами, квітами та фруктами. Ці парфуми Дольче Габбана підходять активним жінкам, рухи яких випромінюють пристрасть.

Характеристики Pour Femme:

  • базові ноти – неролі, мандарин та малина;

  • кінцеві ноти – жасмин та цвіт апельсина;

  • ноти серця – сандал, ваніль, маршмеллоу, геліотроп.

L`Imperatrice 3

Назва парфумів походить від третьої карти в колоді Таро. Взагалі у бренду є ціла серія доволі цікавих композицій, що пов’язані саме з Таро. L`Imperatrice 3 найбільш відомий аромат. Його образ вдало поєднує владу та розкіш. Палітра композиції ніжна, елегантна та наповнена почуттями. В ароматі присутній збуджуючий, яскравий коктейль з тропічних фруктів та запах квітів, зібраних на луках.

L`Imperatrice 3 можна сміливо рекомендувати молодим жінкам. Парфуми додають образу рішучості, загадковості. Композиція не має сезонних обмежень. Вона чудово грає, як зимою, так в літню спеку.

Характеристики L`Imperatrice 3:

  • базові ноти – рожевий перець, ревінь та ківі;

  • кінцеві ноти – сандал, мускус та лимонне дерево;

  • ноти серця – цикламен, жасмин та кавун.

Rosa Excelsa

Компанія представила композицію у 2016 році. Натхненням для неї стала горда та прекрасна троянда. Аромат вийшов вельми ніжним та жіночним. Він поєднує кілька різновидів троянд. Основа у композиції терпка, деревна. Парфуми актуальні для романтичних осіб.

Характеристики Rosa Excelsa:

  • базові ноти – папая та неролі;

  • кінцеві ноти – сандал, мускус та кашемір;

  • ноти серця – турецька троянда, звичайна троянда, водяна лілія, нарцис, амариліс.

Гідні уваги також такі композиції як The One Eau de Toilet, Light Blue Eau Intense, Velvet Sublime. Щоб отримати максимум задоволення від парфумів бренду, купляти їх слід тільки у перевірених магазинах, які пропонують оригінальну продукцію.

9 лютого о 09:15 | 285 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали