Практичні рекомендації по вибору школі англійської мови

Англійська є лідером серед інших іноземних мов за кількістю бажаючих її вивчити. Великий попит посприяв появі значної кількості шкіл. Конкуренція – це добре, але обирати стало ще складніше, особливо людям, у яких друзі, знайомі не відвідували жодні курси та не можуть дати пораду. Яку ж школу англійської мови обрати – потрібно розібратись з цим питанням без поспіху.

У нас час школи іноземних мов є у кожному місті, а завдяки онлайн курсам навчатись можливо у будь-якому населеному пункті України.

Термін роботи на ринку

Це один з основних параметрів, на які рекомендують звертати увагу. Але термін присутності на ринку ще ні про що не говорить. Довгострокове існування – не є гарантією якості. Проте, коли у нові курси мають велику кількість відгуків – це теж має насторожити.

Які фактори найголовніші?

Перш за все слід сконцентрувати увагу на:

  • навчальній програмі;

  • використовуваних методиках;

  • досвіді вчителів;

  • наявності тесту перед початком навчання;

  • можливість пройти пробне заняття.

Уся ця інформація повинна бути опублікована на сайті школи. Наприклад, якщо зайти на сайт школи https://smile-school.kiev.ua/ru/, то можна одразу зрозуміти, що у викладанні вона використовує The Callan Method. Не останнє місце у пошуку займає вартість. Звісно ж кожен хоче пройти курси з найменшими витратами. Але слід розуміти, якщо навчання за урок коштує 100 гривень, а школа ще бере частину цієї суми собі, то скільки ж отримає викладач. Навряд чи професіонал буде працювати за 50-60 гривень на годину.

Навчальні програми

Наявність мінімум кількох навчальних програм – хороший показник. Люди записуються на курси не просто, щоб дістатись певного рівня. Комусь цікаво вивчити англійську для роботи, комусь – для подорожі. Підхід у кожному випадку буде відрізнятись. Якщо у школі є відповідна вимогам програма, то студент не бути вчити зайве, а отримає тільки потрібну інформацію.

Методики навчання

Існує велика кількість методик, кожна з яких має свої переваги. У будь-якому випадку навчання не має бути нудним та однобоким. У деяких шкіл є власна інтерактивна платформа, інші займаються за підручником.

Досвід викладачів

У вчителя має бути профільна освіта, сертифікати, які підтверджують високий рівень. Досвід проживання у англомовній країні є перевагою. Студент повинен мати змогу поміняти вчителя, якщо з поточним у нього не вдалось знайти контакт.

Перевірка знань

У хорошій школі на початку навчання студент проходить тест для визначення рівня, на основі якого йому підбирається відповідна програма. Плюсом будуть проміжні тестування та випускний іспит, щоб впевнитись, що навчання пройшло недарма.

Дотримуючись усіх нюансів, можна без проблем підібрати відповідну школу.

25 грудня 2023 о 09:08 | 407 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали