ДонДУВС – передова освіта

Історія Донецького державного університету внутрішніх справ почалась у 1961 році. На той час він не має статусу ВУЗа, а був спеціалізованою школою міліції. Реорганізація зі школи в вищий учбовий заклад була проведена у 1993 році. Сьогодні на базі ДонДУВС працюють 7 факультетів у Кропивницькому та Кривому розі. Вони готують правоохоронців, юристів, економістів, психологів, використовуючи передові методики.

Абітурієнти можуть обрати велику кількість спеціалізацій, які дозволяють працювати:

  • у сфері права;

  • в підрозділах кримінальної, національної поліції;

  • за напрямком економічної безпеки.

Таке розмаїття відкриває широкі перспективи для побудови кар’єри та власного розвитку. Бути випускником університету почесно.

Використання сучасних підходів до навчання

За роки існування навчальному закладу прийшлось неодноразово змінювати місце розташування, тому не дивно, що він активно переходить на дистанційне навчання, використовує найкращі підходи у цьому напрямку. Студенти можуть займатись у будь-якому місці. Комунікація влаштована таким чином, що не виникає ніяких прогалин в учбовій програмі.

На базі вищого навчального закладу відкриті підготовчі курси, які допомагають абітурієнтам закрити певні пробіли в знаннях та успішно поступити на перший курс. Кілька разів на рік ДонДУВС проводить дні відкритих дверей, на який спеціалісти університету розповідають про факультети, особливості навчання. Кожної п’ятниці на офіційному сайті організовуються онлайн трансляція. Абітурієнти можуть отримати на них відповіді на основні питання.

Платформа для спілкування

Університет – не просто навчальний заклад. Це ще й місце для обговорення важливих тем, обміну досвідом. Круглі столи, Конференції ДонДУВС, семінари та інші наукові заклади збирають не тільки студентів, викладачів, а й спеціалістів з кримінальної, економічної поліції. Повний перелік подій доступний на офіційному сайті. Там же можна ознайомитись зі збірками матеріалів, які використовувались на різних заходів.

Всебічний розвиток студентів

Донецький університет внутрішніх справ надає не тільки доступ до академічного навчання. Він активно допомагає студентам у розвитку, ефективній побудові кар’єри. На базі навчального закладу доступні додаткові послуги, такі як підготовка водіїв, курси підвищення кваліфікацій, приймання кандидатських іспитів.

12 грудня 2023 о 09:46 | Оновлено 12 грудня 2023 о 09:48 | 477 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали