Вивчення англійської мови онлайн – особливості вибору курсів

Сьогодні без знання англійської не обійтись. Вона актуальна при пошуку перспективного робочого місця, у подорожах, читанні книг тощо. Але навчатись самостійно складно та непродуктивно. Професіонали радять онлайн курси. Залишається тільки обрати відповідну школу.

Сьогодні школи пропонують різні формати навчання – через Скайп, Зум, за книгами, власною програмою тощо. Виглядять онлайн курси англійської мови https://englishwithmrsann.com/ приблизно так. Середня тривалість уроку становить 50-60 хвилин.

Перевагу рекомендується віддавати школам, які надають послуги офіційно, укладають зі студентом договір. Обов’язково має бути можливість повернення коштів за не використані заняття.

Ціна – важливий, але не ключовий показник

Вартість навчання залежить від:

  • частоти занять;

  • тривалості одного заняття;

  • рівня кваліфікації викладача.

Зекономити дозволяють пакети уроків. Порівнюючи школи варто враховувати як проходять заняття, що входить у вартість, як перевіряються домашні завдання тощо. Звісно, визначати якісні курси таким чином важко. Тому рекомендується відібрати кілька шкіл, які підходять за ціною, після чого варто відвідати пробні заняття.

Групові та індивідуальні заняття

Кожен формат має свої переваги. При індивідуальному навчанні студент отримає максимум уваги від викладача. Групові заняття краще розвивають навички спілкування, допомагають подолати мовленнєвий бар’єр. Добре, коли школа практикує обидва формати. У багатьох школах додатково можна відвідувати розмовні клуби.

Методика навчання

Методика підбирається відповідно від мети:

  • підготовка до іспитів;

  • спілкування з іноземцями у подорожі;

  • вивчення англійської для вирішення робочих завдань.

Онлайн школи пропонують різні курси – з акцентом на усне мовлення, поглиблене вивчення граматики тощо. Але у всіх випадках майбутньому студенту мають обов’язково запропонувати визначити рівень англійської мови, бо власне відчуття та фактичний рівень можуть суттєво відрізнятись.

Думка учнів

Більшість онлайн шкіл розміщують на офіційному сайті відгуки учнів. Звісно ж, інформація там подається тільки у позитивному ключі. Тому шукати відгуки варто на незалежних майданчиках, у тематичних пабліках в соціальних мережах. Ідеальний варіант – це наявність знайомих, які вже користувались певними курсами та мають власну думку щодо якості навчання. Варто не забувати, що навіть у кращих закладах є певний відсоток негативних думок. Усі люди відрізняються. Кожен сприймає інформації по-своєму. До того ж якими б професійними не були курси, багато чого залежить від самого учня, його прагнення до навчання, самостійної роботи.

Вибір школа англійської – це відповідальна справа. Головна задача – знайти вчителя, з якими у студента не буде бар’єру у спілкування. Якщо щось не подобається, то не варто пересилювати себе. Достатньо змінити вчителя. На освоєння одного рівня потрібно у середньому 200 годин.

21 вересня 2023 о 16:51 | 578 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали