Кращі планшети для школи: якими мають бути та що купити?

Eg_KAvDVFLQGofSqkG8gnkQqFTvJDXtzQ7x_KDaf1Hd4N8MaYjYYC6KqvUemgwb48msXJDmQ4UpxmUu91Cw-EIBkcHOQ4HDnmfuqzZjKfjFGAJWNGcOOLSSCI4JnBV5sEWaVJ4JZbkHmpsXO1AsG0H0

Дистанційне навчання давно вже стало нормою. Студенти та школярі в умовах повномасштабного вторгнення змушені будуть і в новому навчальному році вчитися дистанційно через часті повітряні тривоги та екстрені знеструмлення. Аби навчальний процес не переривався, слід замислитися про вибір відповідної техніки, що допоможе залишатися на зв’язку з вчителями та викладачами. Найкращим вибором стане, без сумнівів, планшет, купити який можна за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/planshety/ в інтернет-магазині “Цитрус”. Тут представлено широкий вибір пристроїв під будь-які завдання.

Яким має бути ідеальний планшет для навчання у школі

Отже, на які аспекти слід звернути увагу, аби підібрати ідеальний планшет для школи? Перерахуємо ключові чинники:

  • Продуктивність і потужність

У даного планшета має бути достатня продуктивність для проведення відеозв'язку, перегляду навчальних матеріалів та виконання домашніх завдань. При цьому батарея є достатньою ємною, щоб витримувати довгий день без додаткової зарядки.

  • Екран планшета від 10 дюймів

Важливе значення має якість зображення. Треба обирати планшет з IPS, AMOLED або OLED дисплеями, що забезпечують чіткість зображення та широкі кути огляду. Оптимальна діагональ – десять дюймів. Хоча для учнів молодших класів можна купити планшети Самсунг з діагоналлю 8”.

  • Операційна система та програмне забезпечення

Вибір невеликий – Android або iPadOS. Тому треба звертати першочергову увагу на сумісність з іншими приладами. Якщо у вас смартфон на Андроїді, планшети Самсунг або Ксіомі запропонують великий вибір програм та додатків для навчання та розваг. Прихильники Айфонів та “яблучних” гаджетів взагалі, купують зазвичай iPad. Обидві ОС вирізняються інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та частими оновленнями.

  • Додаткові можливості

Перевага покупки планшета для школи – не лише наявність великого дисплея. Це універсальний пристрій, що укомплектований вбудованими камерами, динаміками та мікрофонами. Вони забезпечують можливість спілкуватися в онлайн режимі. До того ж пристрій підтримує під’єднання сторонніх пристроїв, наприклад клавіатури для зручного набору текстів. Дорожчі моделі планшетів Samsung та Apple iPad вже в комплекті містять стилус (S Pen, Apple Pencil), за допомогою котрих можна малювати чи писати тексти від руки немов у зошиті.

nO_Ce6eEeB9LzsRg4CNtfTeLMXq4lXthKsv2296mjq1uedrqOqB0qOy821q--Kru8ScZ293nv4LKNQjzNMt8G40oIXoCdiECqzxTsdWjnf4N0_H2OXtFW9Hi06rVgH7WD-tpbZVqZ-DxhCpDh9y2WS8

Кращі планшети для школи: що варто купити перед новим навчальним роком

Один з найдешевших варіантів з гарними характеристиками – Samsung Galaxy Tab A8. Це планшет з великим 10-дюймовим процесором за ціною від шести до восьми тисяч гривень за модель з підтримкою Sim-картки. Оперативна пам’ять сягає чотирьох гігабайтів. Виробник, своєю чергою, забезпечує вчасне оновлення операційної системи впродовж кількох років після придбання.

Недорогий планшет Teclast P30S 4/64 коштує менш ніж п'ять тисяч гривень, але параметри доволі привабливі:

  • діагональ 10.1 дюйма;
  • IPS екран з розширенням HD 1280x800;
  • є дві камери – фронтальна та основна на 2 та 5 Мп відповідно;
  • батарея 6000 мАг підтримує до семи годин безперервної роботи в режимі медіаплеєра;
  • важить пристрій усього 430 грамів.

В інтернет-магазині “Цитрус” запропонують і інші моделі планшетів до школи. Найкраще себе зарекомендувала продукція таких брендів: Xiaomi, Realme, Lenovo, Pixus, TCL, Blackview тощо. Якщо потрібні дійсно потужні девайси, рекомендуємо купувати планшети Samsung Galaxy Tab або Apple iPad.

31 серпня 2023 о 12:56 | Оновлено 31 серпня 2023 о 12:57 | 766 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали