Срібні ланцюжки – шикарна обновка для ювелірного арсеналу

Ювелірні вироби – це стильні аксесуари, які допомагають зробити будь-який образ ще сильнішим чи елегантнішим (дивлячись яке завдання стоїть перед прикрасою). Оскільки сучасні споживачі частенько міняють луки, то і прикрас їм треба чимало (під кожний образ). Але не завжди виходить купувати ювелірний виріб під кожен наряд. Що робити? Скористатися перевагами універсальних аксесуарів.

Цепочка із серебра

І саме до таких відносяться срібні ланцюжки. До речі, їх асортимент настільки величезний, що зробити швидкий вибір зовсім не просто. Хоча, якщо скористатися рекомендаціями експертів Zlato, то вийде зробити прекрасну покупку. Причому придбання буде вдалим по всі параметрам, в тому числі і по таким як актуальний фасон та демократична вартість.

Будь для кого і будь коли

Саме так можна описати срібні ланцюжки. Ці прикраси справді підходять під різні наряди, актуальні в різних стилях і будуть виглядати комільфо у будь-які ситуації. Тобто носити срібний ланцюжок актуально і до вечірнього наряду і до образу в стилі кежуал. Головне підібрати правильний фасон і тип.

Адже носити срібний ланцюжок є можливість:

  1. На шиї;
  2. На зап’ясті;
  3. На нозі.

Ще одна особливість – срібні ланцюжки чудового виглядають як соло так і в комбінації з іншими додатковими аксесуарами. Так доповнити ланцюжок зі срібла на шиї можна з кулоном, підвісками, талісманами. На зап’ясті класно носити ланцюжок з шармами. І це ще не все. Універсальні ці вироби ще й в тому, носити їх можуть споживачі різного:

  • Віку;
  • Статі;
  • Статусу.

Прекрасно виглядають ці ювелірні вироби як на зовсім юних модницях, так і на респектабельних дамах, круто доповнюють як образи спортивних парубків, так і солідних бізнесменів. Саме тому мануфактури пропонують серії:

  1. Жіночі;
  2. Дитячі;
  3. Чоловічі.

Відрізняються вироби типами плетіння, розмірами, вагою, дизайном, декором і ціною. Але дякуючи тому що доступні прикраси як у преміальному так і бюджетному сегменті купити срібний ланцюжок по бюджету будь-кому.

Для того щоб запропонувати максимально широкий вибір, ювеліри пропонують по-перше десятки а то і сотні варіацій на тему плетіння. По-друге, експериментують з покриттями і техніками обробки срібла. Популярністю користуються моделі з позолотою, чорнінням і родієвим покриттям.

Кожна варіація виглядає по-особливому і ідеально впишеться в конкретний образ. А якщо у вас чутлива шкіра, то срібний ланцюжок з родієвим покриттям – те що треба. Бо метал не тільки стає більш блискучим та зносостійким але і гіпоаллергенним.

ланцюжок із серебра

Консультанти Zlato допоможуть ознайомитися з великою кількістю серій від різних мануфактур і обрати кращий варіант.

19 травня 2023 о 16:56 | Оновлено 19 травня 2023 о 16:57 | 7,422 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали