Столична Ювелірна Фабрика

Вибір ювелірних прикрас вражає – можна підібрати гармонійний варіант для кожної людини: будь-якого віку, професії, із будь-якими смаками.

Вибір ювелірних прикрас вражає – можна підібрати гармонійний варіант для кожної людини: будь-якого віку, професії, із будь-якими смаками. Але великий асортимент означає, що потрібно витратити час на те, щоб обрати саме той виріб, який вдало підкреслить образ та стиль одягу. Столична Ювелірна Фабрика пропонує не просто ювелірні прикраси, а й можливість обрати їх за короткий проміжок часу, знаходячись вдома чи будь-де.

Ювелирный магазин "Столичная ювелирная фабрика" Хмельницкий

Ювелірні вироби: як обрати прикрасу

Збираючись придбати прикрасу, варто відштовхуватися не тільки від власного смаку. Виріб беззаперечно повинен сподобатись, але важливим є і його відповідність зовнішності, віку людини, її стилю. Якщо ви розгубилися у різноманітті прикрас, які пропонує Столична Ювелірна Фабрика, скористайтеся наступними рекомендаціями:

  1. Ювелірний етикет говорить про те, що кожен образ повинен включати в себе не більше трьох коштовних прикрас. Новий виріб має гармонійно поєднуватись з іншими, щоб можна було створювати різні поєднання.
  2. Враховуйте вік та стиль одягу. Якщо мова йде про вибір прикраси для юної дівчини, то краще обрати лаконічну модель без великої кількості декоративних елементів. А для жінки старшого віку можна придбати більш яскраву модель. Прикраса повинна поєднуватись із стилем людини. Наприклад, не варто купувати яскраві моделі для дівчини, яка віддає перевагу мінімалізму в одязі.
  3. Тип і колір металу. Не можна поєднувати в одному образі одразу декілька різних металів чи їх відтінків. Винятком будуть лише ті прикраси, які самі по собі створені із декількох варіантів. Подумайте, з чим саме ви будете носити виріб, чи потрібно до нього придбати ще, наприклад, комплект сережок чи ланцюжок.
  4. Тип зовнішності. Брюнеткам більше підходять прикраси із світлих сплавів, а блондинки можуть підкреслити свою привабливість більш яскравими коштовностями. Можна обирати коштовне каміння у виробі під колір очей або, відштовхуючись від улюбленого кольору в гардеробі.
  5. Зручність. Якщо потрібно придбати виріб для щоденного носіння, варто звернути увагу, чи не буде він заважати, у тому числі – й у виконанні професійних обов’язків.

Якщо мова йде про вибір ювелірного виробу для дитини, тут можна зупинитись на більш яскравих варіантах. Такі прикраси мають більш яскравий дизайн, часто доповнені елементами у формі тваринок чи квітів.

Мережа ювелірних магазинів Столична Ювелірна Фабрика - акції та купони  знижок на Pokupon

Вибір обручок

Окремо слід звернути увагу на вибір обручок – прикрас, які будуть супроводжувати пару під час їх подружнього життя. Столична Ювелірна Фабрика – виробник вишуканих коштовностей, тому тут можна обрати моделі на будь-який смак.

На що потрібно звернути увагу при виборі цих ювелірних виробів та як правильно це зробити:

  1. Не приміряйте обручки після того, як вживали багато води чи іншої рідини – це може призвести до набряку пальців. Як результат – потім виріб може спадати.
  2. Тендітним пальцям підійдуть тонкі вироби, а більш повним – ширші.
  3. Обирайте колір та метал, зважаючи на те, чи буде виріб поєднуватись із іншими ювелірними прикрасами.
  4. Обручка не повинна заважати при щоденному носінні.

Зараз не має певних стандартів чи вимог щодо того, якими саме повинні бути обручки. Тому можна не обмежувати свою фантазію – і обрати вироби, які відповідають вашому світогляду та цінностям.

Ювелірний виробник Столична Ювелірна Фабрика

Інтернет-магазин ювелірних виробів та прикрас пропонує широкий вибір виробів із дорогоцінних металів та коштовного каміння. Столична Ювелірна Фабрика – це бренд, який працює з 1997 року, крокуючи в ногу з часом. Саме в каталозі цього виробника можна знайти як найбільш актуальні прикраси, так і класику, котра ніколи не вийде з моди.

Асортимент магазину дозволяє обрати коштовності для чоловіків, жінок та дітей. Тут можна знайти варіант на будь-який смак та бюджет. І все це доступно в режимі онлайн, коли не треба витрачати багато часу на пошуки потрібної прикраси. Достатньо відкрити каталог – та знайти саме те, що потрібно!

Чому обирають саме ювелірний магазин Столичної Ювелірної Фабрики:

  1. Ціни від виробника без посередників.
  2. Оригінальність та висока якість кожного виробу.
  3. Швидка доставка по Україні та можливість само вивозу із одного із 140 магазинів мережі.
  4. Послуги з персоналізації виробу під вимоги покупця.
  5. Безстрокова гарантія на ювелірні вироби.
  6. Сервіс безкоштовної чистки.
  7. Подарункова упаковка для прикраси – безкоштовна.
  8. Є можливість зробити покупку в кредит.

Замовити прикраси можна онлайн, обравши потрібний виріб та його характеристики. Для зручності покупців на сайті є інформація щодо того, яка правильно обрати розмір та особливості коштовності. За потреби, можна скористатися допомогою консультантів або відвідати один із фірмових магазинів!

Ювелірні прикраси від Столичної Ювелірної Фабрики – це краса та якість, які не підвладні часу!

24 лютого 2023 о 09:38 | 45,720 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали