iPhone 11 128 GB White

Шукаєте продуктивний та зручний смартфон від Apple з неперевершеною камерою? Крім цих властивостей, модель iPhone 11 128 GB White відрізняється чудовим дисплеєм, міцним корпусом та великим об’ємом пам’яті.

Шукаєте продуктивний та зручний смартфон від Apple з неперевершеною камерою? Крім цих властивостей, модель iPhone 11 128 GB White відрізняється чудовим дисплеєм, міцним корпусом та великим об’ємом пам’яті. Цей легкий та надзвичайно приємний в користуванні пристрій стане вашим надійним другом та помічником. Його тонкий металевий корпус містить безліч корисних інструментів для щоденного спілкування, розваг, саморозвитку, роботи та навчання. Приємний білий колір.

Подвійна камера 12+12 Мп

Камера – найсмачніша з родзинок цього смартфону. Її переваги – надзвичайно швидке фокусування, великі кути охоплення, інтелектуальна система розпізнавання облич. А ще:

  • Відмінна робота при недостатньому освітленні;
  • Якісна зйомка в обмеженому просторі;
  • Автокорекція;
  • Відеозйомка в 4К з частотою до 60 кадрів в секунду
  • Двократний оптичний зум.

Все це, разом з новим інтерфейсом та багатофункціональним редактором відео та зображень роблять користування камерою легким та приємним. Фронтальна камера вас також здивує своїми здібностями.

Приємні особливості моделі

Не зважаючи на тендітні розміри (товщина всього 8,3 мм), це потужний девайс з великими можливостями. Всередині смартфону 6-ядерний процесор Apple A13 Bionic в тандемі з оперативною пам’яттю 4 Гб. Пристрій працює на операційній системі iOS 14. Значний об’єм внутрішнього сховища у 128 Гб дозволить комфортно зберігати улюблені фото та відео, та встановлювати корисні застосунки.

Дисплей

Розмір екрану достатньо зручний для будь-якого застосування. Дисплей Retina діагоналлю 6,1″ та частотою оновлення 60 Гц має роздільну здатність 1792 на 828 пікселів. А ще екран 11-го iPhone – це швидка активація та розпізнавання обличчя за допомогою Face ID.

Автономність та захист

  • Завдяки надекономічному процесору та потужному акумулятору 3110 мАг модель відрізняється великою витривалістю.

  • Також в наявності вже традиційні приємності від Apple – функції бездротової та швидкої зарядки.

  • Щодо захисту, скажемо просто: IP68. Відповідність стандарту гарантує власнику абсолютну герметичність та надійний захист від потрапляння пилу.

Універсальний білий колір

В білому корпусі ваш Apple гармонійно підійде під будь-який настрій та стиль. Колір чудово підкреслює виразні елементи дизайну. Природня чистота, виражена в склі та металі. Вам сподобається проводити час разом з iPhone 11 128 GB White, на який саме зараз діють неймовірні знижки.

17 січня 2023 о 09:26 | 56,031 перегляд
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали