Всеукраїнський конкурс з кібербезпеки «Кіберніндзя»

У рамках Національного Місяця кібербезпеки вперше в Україні для студентської та учнівської молоді відбудеться конкурс під назвою “Кіберніндзя”.

У рамках Національного Місяця кібербезпеки вперше в Україні для студентської та учнівської молоді відбудеться конкурс під назвою “Кіберніндзя”, що проходитиме з 10 жовтня до 18 листопада 2021 року.

Організаторами конкурсу виступають Торгово-промислова палата України, Київська мала академія наук, Академія цифрового розвитку, ТОВ «Сек’юриті Експерт Груп», за підтримки «Національного координаційного центру кібербезпеки при РНБО України, Держспецзв'язку, Департаменту Кіберполіції, порталу «E-schools», компаній “10Guards”, “Hack Control”, “Октава Кіберзахист”, “Алгоритм-Х”, “АВТОР” та “AM Integrator Group”.

Конкурс проводиться з метою формування національної свідомості, художньо-естетичної культури, креативного мислення школярів та студентів, реалізації їх творчого потенціалу в області нових інформаційних технологій та кібербезпеки.

Він покликаний реалізувати творчий потенціал, підвищити інтерес до безпечного користування інтернетом, а також стимулювати безпечне використання інформаційних технологій.

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі учні 3–11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти.

Серед призів – планшет; графічний планшет; набір з робототехніки Лего MindStorm; набір для відеозйомки (штатив і лампа, вебкамера, мікрофон); смартфон; ноутбук; навчальні курси з подальшою міжнародною сертифікацією (Certified Ethical Hacker v11, Certified Network Defender v2, Certified Secure Computer User); дипломи учасників.

Порядок проведення конкурсу, вимоги до оформлення робіт та критерії їх оцінювання – за посиланням

https://sites.google.com/view/kibernindzya

Бажаємо перемоги у конкурсі!

22 вересня 2021 о 12:52 | Оновлено 24 липня 2022 о 07:26 | 87,397 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали