Дистанційне навчання з «E-schools» та «МійКлас»

Електронний освітній ресурс «МійКлас» - потужний інструмент для дистанційної освіти, в т.ч. і під час карантину

Шановні педагогічні працівники!

Для того, щоб не втрачати час, мати можливість контактувати з учнями та їх батьками під час карантину, задавати і перевіряти домашні завдання, пропонуємо скористатись узгодженим функціоналом електронних освітніх ресурсів «E-schools»  –  електронні щоденники та журнали, засоби комунікації учнів, їх батьків та вчителів та «МійКлас»   – завдання, теорія та тести по шкільним предметам.

За допомогою електронних журналів та щоденників можна задавати домашні завдання. Кожне завдання у «МійКлас» містить кроки розв'язання, таким чином учень може самостійно вивчати предмет і вчитися на своїх помилках.

Зазначимо, що сервіси проекту «E-schools» у базовому варіанті (аналогічному по функціоналу паперовим журналам та щоденникам) надаються БЕЗКОШТОВНО!

На час карантину ДЛЯ ВСІХ закладів освіти також БЕЗКОШТОВНО будуть доступні функції розширеного пакету послуг електронного щоденника.

Електронні освітні ресурси «МійКлас»  та «E-schools» схвалені Міністерством освіти і науки України для використання у освітньому процесі (№22.1/12-Г-155 від 01.04.2019 та № 2 від 21.09.2016 р. відповідно).

Спеціально для користувачів порталу E-schools.info розроблено спрощену реєстрацію у ЕОР «МiйКлас». Щоб почати роботу з ресурсом, потрібно лише перейти за посиланням:

27 березня 2020 о 07:38 | Оновлено 4 грудня 2020 о 07:31 | 86,391 перегляд
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали