Запрошуємо на навчання!

Пропонуємо взяти участь у підвищенні кваліфікації.

Шановні педагоги!

Пропонуємо взяти участь у підвищенні кваліфікації за програмою «Електронне освітнє середовище закладу загальної середньої освіти» (платформа E-schools).

Обсяг програми 30 годин, програму схвалено Міністерством освіти і науки України, протокол від 18 червня 2018 року № 4.

Навчання здійснюється спільно з регіональними інститутами післядипломної педагогічної освіти за дистанційною формою, складається з он-лайн курсу теоретичної підготовки та відпрацювання практичних навичок роботи на платформі e‑Schools.info шляхом розгортання сайту власного закладу освіти з використанням сервісів електронних журналів та щоденників.

Після успішного виконання вимог навчання видається спільний сертифікат від регіонального інституту післядипломної педагогічної освіти та ТОВ «Київська енергетична агенція».

Запрошуємо зареєструватись на навчання у 2019-2020 навчальному році за допомогою реєстраційної форми https://forms.gle/BQRL59DMn3xEEWNBA

З програмою навчального модулю можна ознайомитись за посиланням.

Відповідно до п.15 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. №800, одним із основних напрямів підвищення кваліфікації є використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі.

Про початок занять зареєстрованих слухачів буде повідомлено по мірі комплектування груп.

Офіційний лист з пропозицією можна завантажити за посиланням.

11 жовтня 2019 о 11:19 | Оновлено 6 квітня 2020 о 13:45 | 51,160 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали