LEGO Eduction

Запрошуємо в світ LEGO Eduction - світ допитливості, творчості та радісного навчання!

Запрошуємо в світ LEGO Eduction - світ
допитливості, творчості та радісного навчання!

Вже понад 10 років Компанія «Інноваційні освітні рішення» представляє в Україні освітню лінію LEGO Education для вивчення STEM-дисциплін.

Освітні рішення LEGO Education включають: навчальні набори на основі цеглинок LEGO,навчально-методичні матеріали та спеціальне програмне забезпечення.

Сучасна реформа в освіті та концепція Нової української школи впроваджують інтегроване та проектне навчання з метою формування цілісного уявлення про світ. Така ідея може бути успішно реалізована за допомогою концепції LEGO Education, яка включає в себе методичні матеріали та навчальні конструктори LEGO Education. Програми LEGO Education впроваджуються як у державних, так і у приватних освітніх закладах. Вік учнів, які навчаються за цими програмами від 2 до 17 років.

  Міністерство освіти і науки України підтвердила відповідність педагогічним вимогам та рекомендуєвикористання в закладах освіти України навчальні конструктори LEGO Education (свідоцтво №06/34 від 27.06.2018р.).

             

   Розробки методичного центру Компанії "Інноваційні освітні рішення" мають ґрунтовний методичний супровід та високо оцінені освітянами:

- “Програма курсу за вибором “Робототехніка” для учнів 8-9 класів" (схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах комісією з трудового навчання і креслення Науково-методичної Ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (лист №22.1/12-Г-199 від 10.04.2018);

              

- Навчальний посібник “Технології і дизайн на основі LEGO для 1-го класу НУШ (схвалено для використання у закладах освіти комісією з педагогіки та методики початкового навчання Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (лист ДНУ "Інституту модернізацїі змісту освіти” від 02.09.2018 р. № 22.1/12-Г-817).

            

  Завдяки освітнім програмам від LEGO Education, вже більше ніж у 200 школах України діти у SТЕМ-Форматі вивчають предмети природничо-наукового і технічного напрямку, створюють власні проекти в рамках міжнародної програми FIRST LEGO League та World Robot Olympiad, здобуваючи нагороди на Всеукраїнських олімпіадах і чемпіонатах з робототехніки.

Інноваційні програми від LEGO Education допоможуть дітям ефективно оволодіти важливими навичками 21 сторіччя та підготують їх до професій майбутнього.

Приєднуйтесь до потужної команди SТЕМ-вчителів LEGO Education вже сьогодні!

Компанія «Інноваційні освітні рішення»

16 листопада 2018 о 01:14 | Оновлено 9 жовтня 2019 о 13:07 | 43,152 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали