Електронне освітнє середовище загальноосвітнього навчального закладу

Пропонуємо Вам підвищити кваліфікацію за  програмою «Електронне освітнє середовище загальноосвітнього навчального закладу» та дистанційно навчитись працювати з сервісами платформи «E-schools»
 
Шановні колеги!

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви зацікавились електронним освітнім проектом «E‑schools» та навчанням за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти «Електронне освітнє середовище загальноосвітнього навчального закладу» (схвалено для використання МОН України, протокол № 4 від 18.06. 2018 р.).

Пропонуємо Вам підвищити кваліфікацію за  програмою «Електронне освітнє середовище загальноосвітнього навчального закладу» та дистанційно навчитись працювати з сервісами платформи «E-schools», прийнявши участь у циклі вебінарів на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Вебінари проводитимуться щосереди о 15:00, починаючи з 19 вересня 2018 року.

Дистанційна форма навчання передбачає викладення теоретичного матеріалу на вебінарах, та самостійне практичне відпрацювання навичок роботи на платформі e‑Schools.info шляхом розгортання сайту власного навчального закладу з використанням сервісів електронних журналів та щоденників.

Учасникам вебінарів, які успішно захистять проект по розгортанню сайту власного навчального закладу, видається сертифікат про підвищення кваліфікації за зазначеною програмою на 36 годин.

Вхід до віртуальної кімнати за посиланням:

 
http://aconnect.hoippo.km.ua:8080/eschools/

Поки формується група, то вхід гостьовий (пишіть прізвище та ім'я).

Запис презентації платформи - http://aconnect.hoippo.km.ua:8080/p85utcxbgks/


Після формування групи буде створена окрема віртуальна кімната з авторизованим входом.  

Про це учасники дізнаються із листа на власні скриньки, які подадуть під час реєстрації. 

Реєстрація учасників третьої групи проекту E-schools: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vjkwbzMhSKfHBgYaROdeKELFU1eY5MjyMjMWgfKNUyw/edit#gid=0
Після набору усієї групи Вас буде зареєстровано!
До зустрічі на вебінарі!
19 вересня 2018 о 10:53 | Оновлено 20 вересня 2018 о 15:35 | 1,000 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали