Навіщо потрібен посередник при купівлі товару на ТаоБао?

Китайський аукціон ТаоБао не менш відомий, аніж АліЕкспрес. Він пропонує величезний асортимент товарів за дуже привабливою ціною. Серед оптових майданчиків йому немає рівних. Вельми цікавим ТаоБао виглядає й для українських підприємців.

Особливості закупки товарів на ТаоБао

Торгівельний майданчик орієнтований на внутрішнього споживача, що нескладно зрозуміти за мовою, на якою перекладений сайт. Ніякої англійської, а тим більш, української немає. Цей недолік частково нівелюється можливістю онлайн перекладачів. Наприклад, за допомогою браузеру Chrome можна автоматично перекласти потрібні сторінки сайту. Але якість перекладу далека від ідеалу. Проблеми з мовою виникають й далі, коли треба спілкуватись з продавцями. Ось тут й з’являться потреба в посереднику, який добре знає китайську та зможе дізнатись у продавця всю інформацію щодо товару. Такі посередники на ТаоБао як https://defy-logistics.com.ua/1688-posrednik-tao-bao/ працюють з Китаєм не один рік, не тільки знають мову, але й розбираються в усіх нюансах закупки на майданчику.

Співпраця з посередником дозволяє суттєво зекономити час та гроші. Зазвичай подібні компанії не тільки допомагають з купівлею, а й займаються доставкою. Вони аналізують, звідки організовуються відправлення та підбирають кращі варіанти за логістикою та іншими параметрами.

Серед переваг звернення до посередника також можна віднести прості розрахунки. На ТаоБао оплата приймається через місцеві системи оплати. Тому самостійно заплатити за товар, знаходячись в Україні досить складно. Посередники усі перекази беруть на себе.

Схема співпраці з посередниками на ТаоБао

Перелік послуг, які надають посередники на ТаоБао, доволі широкий. Зазвичай компанії працюють під ключ – від пошуку товарів до доставки.

Стандартна схема співпраці:

  1. Пошук товарів на майданчику. Відбір кращих пропозицій, аналіз покупців. Оформлення замовлення.

  2. Оплата вартості товару та послуг посередника. Виконується за відповідними договором.

  3. Закупка товарної продукції посередником з перевіркою якості, комплектності.

  4. Організація доставки. Спосіб обирається залежно від розміру партії та типу виробів. Для невеликих партій відправка виконується збірним вантажем, коли партії різних замовників об’єднуються.

  5. Оформлення товарів на митниці. Посередник може взяти на себе оформлення декларацій та сертифікатів відповідності для подальшого вільного продажу продукції.

Щоб співпраця була плодотворною, обирати слід відповідальних та надійних посередників з представництвом в Україні. Особливу увагу варто приділити договору, де мають бути прописаними усі обов’язки кожної зі сторін.

27 лютого о 14:29 | 309 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали