Люблінські університети та коледжі: вибір для українських студентів

fZljnjfZcRLp6iS-LUB5ZPuEZdcuWWzoPZO5FEimEzJrOKMCPPU4ARY9PYlqgkHYUZODHk1H5oYDMa-JU8SrZH3DWrdql9X1C51RwF1ZbfSXWtmycIZbOfi6A-if8GlFPsBwqm71-7puEpADTu-ho8s

Люблін – це мальовниче місто на сході Польщі, яке є популярним для здобуття освіти серед українських студентів. Тут розташовані престижних університетів та коледжі, які пропонують широкий вибір програм та доступні ціни на навчання.

Давайте разом їх розглянемо.

Державний Університет імені Марії Кюрі-Склодовської

Це найбільший та найпрестижніший вищий навчальний заклад Любліна (https://univerpl.com.ua/universiteti-lyublina/). Він пропонує широкий спектр програм бакалаврату, магістратури та є варіант навчання англійською мовою. 

Університет славиться своїми сильними програмами в галузі природничих наук, математики, інформатики, гуманітарних та соціальних наук.

В основі діяльності університету лежить практична орієнтованість навчання із максимальним аналізом потреб сучасного ринку праці. Підтвердженням цього є отримані Університетом нагороди: «ВНЗ привітний до роботодавця»  та «Кузня лідерів».

Державний Університет Люблінська Політехніка

Це державний університет Любліна, який є єдиним вищим навчальним закладом технічного спрямування. Заснований у 1953-му році за ініціативи люблінських технічних, інженерних та науково-дослідницьких спільнот.

На сьогоднішній день університет закінчили понад 250 тисяч випускників, а майже 4 тисяч людей здобули ступінь кандидата наук.  Наразі тут навчається більше 20 тисяч студентів. ВНЗ пропонує 11 факультетів, більше 80-ти напрямків та 250 спеціальностей.

Люблінська Політехніка пропонує програмами в галузі інженерії, інформатики, електроніки, машинобудування та архітектури.

Університет Підприємництва та Адміністрації

Для тих, хто цікавиться сферою бізнесу, Університет Підприємництва та Адміністрації є ідеальним варіантом. Це – найстарший приватний університет у Східній Польщі.

Програми на факультеті бізнесу пропонують глибокі знання в галузі менеджменту, маркетингу та фінансів, допомагаючи студентам готуватися до викликів у майбутньому.

Університет має тісні зв’язки з бізнесом, що дає студентам можливість пройти стажування та працевлаштуватися в кращих компаніях Польщі.

Економічний технікум ім. Веттерів в Любліні

Цей навчальний заклад входить в Клуб найстаріших шкіл Польщі та відкритий для студентів з 1866 року. 

Економічний технікум ім. Веттерів відомий своєю різноманітністю програм навчання. Він пропонує широкий спектр спеціальностей, серед яких: технік-економіст, технік в сфері інформатики, технік в сфері туризму та технік в сфері готельного бізнесу. Ці програми надають студентам не лише теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для успішного вступу на ринок праці.

Переваги навчання в Любліні

  • Доступні ціни на навчання та проживання
  • Широкий вибір польськомовних та англомовних програм
  • Якісна європейська освіта
  • Можливість працевлаштування в Польщі та ЄС
  • Комфортне місто для життя

Тому українським студентам, які шукають якісну та доступну освіту в Європі, рекомендуємо розглянути можливість навчання в Любліні.

Джерело інформації: Українсько-польський центр освіти UniverPL https://univerpl.com.ua/

26 лютого о 10:03 | 298 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали