Постер у сучасному інтер'єрі - переосмислення забутого аксесуару

Про що ви думаєте, когда чуєте слово «постер»? Напевне, представники покоління міленіалів одразу згадають 90-ті і молодіжні журнали з постерами на розворотах. У кожного підлітка тих часів кімната була обклеєна цими постерами. Покоління зумерів, скоріш за все, подумає про плакати з зображенням улюблених груп та виконавців, які можна придбати на їхніх концертах, матеріально підтримавши своїх кумирів. Але ми зараз говоримо не про плакати, пов'язані з творчістю музикантів, а про постери як декор домашнього інтер'єру, які зараз на вершині популярності завдяки своїй універсальності та стильному вигляду. Постер здатний осучаснити будь-яку кімнату та надати їй витонченості. Не вірите? Зараз ми вам це доведемо!

17ZPmh5VRLUwmLnhbisJPm9h1xf-F-xOFlvmaFsyYY9ikaPIYVQPJqzQxs_wp-qswQQeYUV1nwiGRX2V3k6VzmhjljzDsG7MN-pUS-n7wuAPF1w78k93ZQwZWBFopLiCDYA0CJQPFZBXtneculsoXqc

Джерело: gifty.in.ua

Що, по суті, є постер? Плакат, на якому можна надрукувати все, що завгодно. Це може бути як афіша концерту чи фільму, з якими постери зазвичай асоціюється, так і картина відомого митця. Останній варіант набув популярності тому, що не всі поціновувачі високого мистецтва мають матеріальну можливість прикрашати свої домівки якісними репродукціями картин. Купити постер на стіну може собі дозволити кожна людина; це дуже передовий і демократичний підхід до дизайну інтер'єру, тому що він дозволяє маневрувати різними стилями та надавати приміщенню частинку вашої особистості за смішні гроші. Але сучасні постери не виглядають дешево. Вони зроблені з використанням якісних матеріалів та технологій, і цілком впишуться в найвишуканіший інтер'єр. Вже навіть не обов'язково використовувати для цього тільки папір - наприклад, в українському магазині сувенірів Gifty є постери, зроблені з дерева. Такий постер чудово вписався б в класичний скандинавський стиль, в якому фокус на натуральних матеріалах, чи етностиль, який набуває популярності. Хоча постер є абсолютно універсальною річчю, яку можна підібрати під будь-яке приміщення.

Все ще не уявляєте собі, як вписати постер у інтер'єр вашої оселі? Давайте розберемо кілька можливих варіантів, взявши за приклад найпопулярніші постери від Gifty.

Постер з Гусем

Хто не знає та не любить Гуся? Ми таких не знаємо! Яскраві постери з дотепними меседжами чудово підійдуть для кухні або вітальні, де збирається родина чи друзі. Живий, динамічний характер цих постерів створить дружню та невимушену атмосферу, яка стане чудовим доповненням до дозвілля у колі найближчих людей.

Дерев'яні постери з колекції «Рівновага»

Серія постерів «Рівновага» від ілюстраторки Альбіни Колесніченко виконана в етностилі. але в його сучасному баченні. Сміливі, різкі й широкі мазки, контраст чорного фону та яскравих кольорових акцентів звертають на себе увагу, тому зважайте на це, обираючи місце для такого постера. Елементів з таким сильним характером у приміщенні не має бути забагато.

O5fi0n0bVBK-7OCdqWtuGmqoNnmV2ow0rI3QQ6GXUDwIeokuo3L-4dm7SOjAgnPxmngIHf6vGowRv2_rreaA22dLJvpOuxK0guxt0RKYTM22dpOKYRxIXrJtmmmYdeb95suwMCbRDHPPF4YMNC7DEcs

Джерело: gifty.in.ua

Дерев'яні постери з колекції «Душа народу»

Колекція «Душа народу» Ольги Гайдамаки - це зображення жінок у бориспільскому народному строї, намальовані олією. Вони виконані у сучасному дизайнерському стилі і є прикладом золотого січення еклетики. Це поєднання не кидається у очі і не викликає відчуття розщеплення. Вони досить універсальні, але найкраще впишуться у приміщення, у дизайні якого є холодні відтінки.

Серія «По той бік» Олександра Шатохіна

Оригінальні сюрреалістичні арти знаного українського ілюстратора точно стануть родзинкою кімнати. Вони чудово впишуться як в хайтек і мінімалізм, так і в розслаблений стиль бохо чи вінтажний інтер'єр. Ці постери настільки самодостатні, що вони диктують правила приміщенню, а не воно їм.

У Gifty є ще безліч різних постерів, і якийсь з них має всі шанси стати тією частинкою пазла, яке надасть вашій кімнаті завершений вигляд.

27 грудня 2023 о 13:32 | 473 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали