Enguide оновив рейтинг найпопулярніших онлайн курсів англійської України в 2023 році

Англійська мова сьогодні дуже популярна. Її вивчення відкриває нові кар’єрні можливості, дозволяє дивитись улюблені фільми та серіали в оригіналі, вільно себе почувати у подорожах. Попит на курси англійської в Україні дуже великий, тому не дивно, що з’явилась така кількість шкіл. Більшість з них орієнтовані на онлайн навчання – це зручно, особливо у наш час. Але через значну кількість обрати курси не так вже й просто. Навряд чи хтось бажає витрати гроші та час, звернувшись до некваліфікованих викладачів. Саме для розв’язання цієї проблеми й був створений сервіс https://enguide.ua/ – платформа, де в одному місці зібрані усі школи та основна інформація про них. Головна ж фішка сервісу – рейтинг онлайн шкіл, який змінюється у режимі реального часу.

Які школи англійської мови були кращими у 2023 році?

Перелік найпопулярніших шкіл за відгуками студентів виглядає наступним чином:

  • Englishdom

  • FRIENDS Club Online

  • iKnow

  • Spot

  • Green Forest. Дистанційне навчання

  • All Right (для дітей)

Повний рейтинг онлайн курсів англійської складається з понад 60 шкіл. Сервіс активно слідкує за ринком дистанційного навчання та регулярно додає нові навчальні заклади.

Формується рейтинг на основі усіх відгуків – негативних та позитивних. Додаткові плюси отримуються школи, які активно розповідають про себе у профілях, швидко реагують на негативні відгуки та намагаються вирішити конфліктні ситуації зі студентами.

Особливості сервісу Enguide

Платформа була створена у вже доволі далекому 2011 році, коли школи іноземних мов не були такими популярними, а більшість занять проводились очно. За роки свого існування сервіс вдосконалювався, враховуючи потреби студентів.

Сьогодні на порталі можна буквально за хвилину знайти найближчу школу для занять дітям чи порівняти ціни на онлайн курси бізнес-англійської. Більшість навчальних закладів на платформі пропонують безкоштовні пробні уроки, записатись на які можна прямо на сайті. Для цього лише потрібно заповнити невелику заявку.

По кожній школі можна подивитись усі доступні курси, відгуки реальних студентів, актуальні ціни, наявність знижок. За роки свого існування Enguide.ua допоміг тисячам людей обрати кращі навчальні програми та освоїти іноземну мову.

Сервіс активно веде онлайн журнал, з якого можна дізнатись багато цікавого про вивчення мов, вибір викладачів тощо. Матеріали виходять кожного місяця.

12 грудня 2023 о 09:51 | 558 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали