Брендові шарфи – безліч варіацій і не менше способів їх стильно зав’язати

Не має значення, скільки шарфів у вашому гардеробі. Безперечно, модниці скажуть «чим більше, тим краще». Але навіть якщо такий аксесуар у вас один – все рівно ви маєте можливість частенько міняти свої образи. Адже все залежить від того як ви його «вдягнете» тобто зав’яжете.

шарфи брендові

Консультанти інтернет магазину Імідж радять в першу чергу купити якісний виріб і це, як правило, продукція відомого виробника. Стильні брендові шарфи доступні в різних виконаннях і це стосується як розмірів, так і тканини, що використовується, кольору, текстури.

Купуючи брендовий шарф ви однозначно стаєте власником аксесуару, який в тренді і який підкреслить ваш смак та відчуття стилю. Але саме вміння підібрати вдало аксесуар до одягу та майстерне його «зав’язування» - то вищий пілотаж людини, яка сміливо може претендувати на статус законодавця моди.

Техніки зав’язування шарфів

Якщо ви купили брендів шарф великих розмірів і хочете створити крутий образ – оберіть тип зав’язування а-ля бандана. З одного боку такий варіант виглядає дуже акуратно і навіть великий шарф «лягає» стильно та без ефекту громіздкої деталі. Крім того це дуже простий спосіб так як все що вам доведеться зробити – це скласти шарф в трикутник, обвести обидва його кінці навколо шиї і з’єднати їх.

Виявляється не треба купувати окремо пончо, якщо у вас є класний брендовий шарф. Для цього вам знадобиться не просто довгий, але і широкий аксесуар (причому з теплої тканини). Отже – накидаємо шарф на плечі та, використовуючи пасок, закріплюємо його на талії. Це прекрасна варіація, коли треба зробити свій образ «затишним» і додати тепла.

Якщо у вашому гардеробі з’явився брендовий шарф типу снуд, то вам пощастило, ви стали власником дуже трендового аксесуару. Але якщо такого елементу в гардеробі немає, то можна звичайний шарф «перетворити» на модний снуд. Щоб перетворити шарф (довгий) у «круглий», треба вузлом зв’язати кінці та вдягнути складений шарф-снуд поверх куртки чи пальто. І не забудьте кілька разів обмотати цією «конструкцією» шию. В цьому випадку ви не тільки красиво зав’язали шарф, але і створили «знімний» капюшон.

Насправді, варіантів як зав’язати стильно шарф дуже багато. Ви можете скористатися як рекомендаціями стилістів, так і придумати свою версію. Головне, купити якісний виріб, виготовлений із добротного матеріалу. Щодо кольорової палітри, все залежить від ваших смакових уподобань. Бо в колекціях брендів є колекції як класично-стримані, так і яскраві та багатоколірні, декоровані принтами чи додатковими елементами.

Обираючи брендовий шарф зверніть увагу на:

  • Колекцію (чоловіча, жіноча, універсальна);
  • Розміри (краще обирати довгі шарфи, вони виглядають дуже стильно та статусно);
  • Тканину (вона має бути якісною);
  • Серію (зимній аксесуар, осінній чи літній). А чому ні. Ніхто ж не забороняє носити шарфи влітку;
  • Ціновий сегмент. Безперечно, якісні брендові вироби не можуть коштувати «нічого», але підібрати класний варіант в бюджетному форматі можна без проблем.

шарфи брендові

Консультанти інтернет бутика Imidge допоможуть розібратися з величезним асортиментом і підкажуть яку саме модель варто придбати саме вам саме до того чи іншого стилю чи навіть образу.

9 листопада 2023 о 10:47 | Оновлено 9 листопада 2023 о 10:47 | 561 перегляд
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали