Привітання Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич​ ​з нагоди 25-ої річниці Незалежності України

Дорогі українці! Вітаю всіх нас з 25-річницею незалежності України! Кожен на своєму місці вкладає сили, інтелект, творчість, а подекуди й життя у розбудову нашої держави.
Дорогі українці! Вітаю всіх нас з 25-річницею незалежності України! Кожен на своєму місці вкладає сили, інтелект, творчість, а подекуди й життя у розбудову нашої держави. Бачучи це, я щиро пишаюся тим, що живу в цій країні, ходжу по одним вулицям й дихаю одним повітрям з такими людьми.

Я маю можливість кожного дня зблизька бачити віддану працю наших учителів, викладачів, науковців, активістів – неймовірну кількість людей, що працюють над тим, щоб вивести українську освіту і науку з минулого в сьогодення. У нас важливе завдання – зберегти, примножити та передати знання, щоб Україна розвивалася і впевнено рухалася в європейське майбутнє.

Я щиро вірю – нам вдасться досягнути всіх цілей, які ми перед собою поставили. Ми зробити все, щоб діти пішли в нову українську школу, щоб з кожним роком зростав рівень та якість вищої освіти, а наука не лише розвивалася, а й стала справжньою захисницею української державності, її економіки та благополуччя.

Навіть якщо зараз обраний нами шлях здається важким, ми рухаємося в правильному напрямку - це вже запорука успіху!

Ще раз вітаю усіх зі святом!

Ми його заслужили, ми виборюємо нашу незалежність кожного дня!

24 серпня 2016 о 11:41 | Оновлено 24 серпня 2016 о 14:38 | 32,113 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали