Що потрібно знати про приватні дитячі садки?

Сучасні батьки дуже зайняті і занурені в кар'єру, тому виникає питання: з ким залишити дитину. Потрапити в державні установи не завжди виходить через нестачу місць, але вихід є - приватний дитячий садок при Британській школі. Це гарантія надання якісних послуг, гарного нагляду за малюком, його повноцінного розвитку та дотримання режиму дня.

Відмінності приватного дитячого садка


Кожен батько хоче знайти ідеальне місце для своєї дитини. Іноді, порахувавши всі витрати на державний садок, без вагань віддають перевагу приватному закладу. Основна перевага полягає в тому, що групи невеликі. Тобто дитина поступово проходить соціалізацію, спокійно сепарується від батьків, а не потрапляє в приміщення, де понад 30 осіб.

До того ж державні заклади не задовольняють повністю потреби дбайливих батьків. У приватних садочків зовсім інші вимоги до організаційного процесу. Дитина не тільки перебуває під наглядом, а й всебічно розвивається. Співробітники садочка дбають про емоційний комфорт вихованців, адже є достатньо ресурсів, часу та вихователів.

Переваги приватних дитячих садків


Організація виховно-освітнього процесу здійснюється згідно із затвердженими програмами. Зміст останніх націлений на розвиток здібностей, формування творчої уяви та інтелектуальних навичок. Якщо ви вирішили, що ваша дитина відвідуватиме приватний дитячий садок у Дніпрі або іншому місті України, ви можете бути впевнені в її комфорті та безпеці.

Чому варто віддати дитину в приватний дитячий садок при Британській школі:

висококваліфікований штат вихователів, педагогів, психологів;
збалансоване і здорове харчування;
поліпшена матеріально-технічна база;
повноцінний розвиток дитини, який включає в себе поглиблене вивчення іноземних мов, фізичну активність, творчість;
цікаве та різноманітне дозвілля;
виправдана вартість перебування в дитячому садку.
Дитячий садок приватного типу - це сучасні методики і великий вибір занять, шанобливі взаємини та індивідуалізація підходу. Дошкільник точно буде підготовлений до школи, тому не доведеться відвідувати додаткові заняття або займатися самостійно його підготовкою. Він буде готовий до виконання доручень, дотримання правил дисципліни та контакту з однолітками. Всебічна соціалізація дасть змогу вашому чаду легко пережити сепарацію від батьків і зануритися в новий світ, де багато друзів і наставників.

28 липня 2023 о 15:44 | 609 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали