Огляд вуличних батутів для дітей від бренду Bonro

У власників дачних ділянок часто виникає питання, які розваги придумати для дитини. Можна встановити гойдалку чи зробити басейн, але є й багато інших цікавих варіантів для активного дозвілля, наприклад, батути. Вони підходять для малечі різного віку. Сьогодні дитячий батут на вулицю можна придбати за доступну ціну. На ринку представлені різні виробники, є серед них й українські бренди, наприклад, Bonro.

Користь від батута

Батут – це корисний та веселий тренажер для стрибків, який стане чудовим подарунком для дитини різного віку. Регулярні заняття допомагають:

  • покращити роботу серця та системи кровообігу;

  • укріпити м’язи;

  • розвинути вестибулярний апарат та координацію;

  • покращити настрій.

Батут дозволяє направити дитячу енергію в спокійне русло. Наявність подібної розваги на подвір’ї – це справжній магніт для дітлахів.

компанія Bonro

Які моделі пропонує компанія Bonro?

Вуличні батути бренд випускає під серією Atleto. Вона включає моделі не тільки для дітей, але й дорослих. Відрізняється вони переважно кольоровою гамою та міцністю.

Усі батути компанії мають спільні риси:

  1. Міцні опорі з оцинкованої сталі, які здатні витримати суттєві навантаження та не бояться впливу зовнішнього середовища. Вони мають форму літери U, яка суттєво збільшує стійкість конструкції. Батут залишається на місці навіть за високої інтенсивності стрибків.

  2. Рама. Утримує полотно та усю вагу конструкції.

  3. Мати. Компанія використовує ПВХ з поліестером та наповнювачем EVA. Вони розташовується по периметру та мінімізують ймовірність отримання травм. Усі матеріали стійкі до зносу, не бояться прямого впливу ультрафіолету.

  4. Полотно. Виготовляється з синтетичних волокон, які чудово відштовхують вологу та не втрачають пружність під впливом сонця та перепадів температур.

  5. Оцинковані пружині. Знаходяться з внутрішньої сторони, чим нівелюються небезпека отримання травм.

  6. Захисна сітка. Розташована за периметром, не дає стрибуну випасти з батуту. Вона виготовляється зі спеціальних синтетичних матеріалів з міцною та безпечною структурою. При контакті зі шкірою вона не залишає на шкірі механічні опіки.

Дитячі моделі додатково комплектуються сходами для комфортного доступу.

Для найменших стрибунів бренд пропонує моделі з внутрішньою сіткою. Вона підвищує безпеку, бо пружини та опори розташовуються поза зоною полотна для стрибків.

Компанія надає гарантію на усю продукцію від 12 місяців. Точний термін залежить від моделі. Усі батути мають розбірну конструкцію. По закінченню сезону вони легко розбираються та можуть зберігатись у гаражі чи у коморі. Розібратись з монтажем нескладно, бо в кожному комплекті передбачається покрокова інструкція.

При виборі батута на дачу потрібно орієнтуватись, у першу чергу, на максимальну вагу користувача. Якщо дітей кілька, то потрібно скласти їх вагу. Для більшості дітей буде достатньо моделі на 50-60 кілограм. Для дітей та дорослих можна купляти батут на 120-150 кілограм. Перед купівлею можна запитати поради спеціаліста. Достатньо повідомити основні параметри, а він запропонує кращий варіант.

28 липня 2023 о 09:48 | Оновлено 31 липня 2023 о 17:04 | 554 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали