Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні

Все більше українців задумуються про зміну професії чи розширення навичок. Допомогти у цьому може курс графічного дизайну, таргетованої реклами чи SMM. Освоївши професію можна непогано заробляти, не мати прив’язки до фізичного місця праці. Пройти обраний курс можна не виходячи з дому – залишається тільки визначитись з онлайн школою. На українському ринку їх немало. Вельми привабливі умови пропонує Wizeclub. Школа не намагається охопити усі напрямки IT, а акцентує увагу на дизайні, маркетингу та менеджменті.

Стати студентом школи може кожен бажаючий без прив’язки до віку чи місцезнаходження. Її курси актуальні для

  • людей, що хочуть кардинально змінити напрямок своєї роботи та доволі швидко отримати сучасну професію;
  • тих, хто бажає розширити свої навички, підвищити свою цінність на ринку праці, більше заробляти;
  • підприємців, котрі хочуть самостійно просувати товари та послуги.

Курси графічного дизайн, UI UX дизайн та інші в школі складаються з 3-8 модулів. Програма за кожним з них представлена на сайті школи.

Курс UI UX дизайну

Кожен сучасний IT продукт починається зі створення дизайну та розробки прототипу. Саме тому, як зробити сайт чи додаток гарним та зручним і навчає курс UI UX дизайн від Wizeclub. Спікерами курсу є практикуючі продуктові дизайнери з досвідом роботи від 6 років. Навчальна програма передбачає не тільки ознайомлення з теорією, розробку реальних проектів, які можна додати до портфоліо, а й допомогу з працевлаштуванням. Студент отримує поради щодо правильного складання ефективного резюме, рекомендації з правильної комунікації з роботодавцем.

Таргетована реклама

Соціальні мережі сьогодні займають важливе місце в житті кожної люди, а ще це ідеальний канал для пошуку клієнтів. Користуватись його можливостями на 100 % й навчає курс «Таргетована реклама з 0 до PRO».

Курс складений таким чином, щоб студент:

  • ознайомився с функціоналом рекламних кабінетів таких соціальних мереж як ТікТок, Інстаграм, Фейсбук;
  • навчився аналізувати цільову аудиторію, конкурентів, створювати рекламні стратегії, розроблювати та тестувати різні креативи, відстежувати ефективність роботи тощо.

В рамках програми спікери діляться реальними кейсами, дають практичні поради.

Також у школі можна спробувати себе у професії проджект-менеджера, SMM-маркетолога. Програма кожного курсу розрахована на 6 місяців навчання. Студенти можуть проходити курс графічного дизайну, таргетованої реклами, курс UI UX дизайну зручному режимі. Після успішного закінчення навчання студенти отримують відповідні сертифікати, які суттєво підвищують вартість резюме.

18 квітня 2023 о 10:05 | Оновлено 18 квітня 2023 о 10:06 | 30,122 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали