Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи

Mate academy – це онлайн школа, за допомогою якої майже кожен охочий може отримати набір знань, достатній для отримання першої роботи у сфері IT. На курсах багато уваги приділяється саме практиці – на неї відводиться 80 % усього часу. Студенти отримують багато фідбеку щодо коду. Починається все з програмування для початківців, а закінчується освоєнням найактуальніших підходів та технології. По завершенню навчальної програми школа допомагає у пошуку першого місця роботи. Головна особливість академії – платити за навчання треба тільки після працевлаштування. Упродовж двох років необхідно вносити 17 відсотків від зарплатні.

Навчальні програми

Mate academy пропонує декілька курсів:

  1. Frontend. Програма передбачає вивчення CSS, JavaScript, TypeScript, HTML, React/Redux, алгоритмів. У межах курсу студент вчиться робити сучасні сайти зі складними анімаціями – від лендінгів до інтернет-магазинів.
  2. QA. Безкоштовні курси QA з наступним працевлаштування – на найпростіший шлях в IT. По їх проходженню студенти можуть перевіряти технічну якість сайтів, додатків, формувати звіти для програмістів.
  3. Java, Python. Це одні з найпопулярніших мов програмування. На відповідних курсах студенти знайомляться з синтаксисом, основними фреймворками, базами даних. Отриманих знань достатньо для роботи на позиції Backend розробника.
  4. UI/UX. Курс направлений на отримання практичних навичок та достатньої теоретичної бази для створення зручних інтерфейсів у таких програмах як Figma.
  5. Recruitment. Щоб працювати в IT, необов’язково поглиблюватись у мови програмування. Після проходження навчальної програми студент зможе займатись пошуком спеціалістів на конкретні позиції.

На сайті школи є детальна програма для кожного курсу. Навчання проходить у режимі повного робочого дня. Усім студентам додатково доступні безкоштовні курси англійської мови, без якої сьогодні нікуди.

Як стати студентом Mate academy?

Щоб потратити в академію, потрібно пройти декілька етапів. Починається все з заповнення відповідної заявки на сайті школи та отримання доступу до кабінету. Якщо є сумніви щодо вибору напрямку, то можна звернутись до консультантів через зручний канал зв’язку. У кабінети представлена уся необхідна інформація для проходження тестового завдання. За його допомогою академія оцінює рішучість студента.

Після успішного проходження тесту необхідно взяти участь у співбесіді. Вона проводиться в онлайн форматі. На ній координатор розказує про особливості навчання, перевіряє рівень англійської та технічних навичок.

Рішення про прийняття до школи надходить на пошту за кілька днів. У разі позитивної відповіді залишається підписати договір.

Особливості навчання  та працевлаштування.

Кожен новий потік стартує 1 раз на кілька місяців. Кожна група складається з 20 студентів. Заняття з понеділка по п’ятницю. Все як на роботі – графік з 9 до 6, перерва. По кожній темі проводяться тести, реалізуються проекти, максимально наближені до реальних.

Підготовка до працевлаштування передбачає проходження тестових співбесід, допомогу у складанні резюме. Академія має власну базу вакансій від компаній-партнерів.

Mate academy – це чудова можливість освоїти нову, цікаву професію навіть не маючи стартового бюджету на навчання. Головне – бажання.

13 квітня 2023 о 16:00 | 30,262 перегляда
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали