Чим привабливий новий Айфон 14?

iPhone 14 був представлений компанією Apple у 2022 році. Смартфон має багато спільного з минулими версіями, але отримав гаджет й багато оригінальних фішок. Новий Айфон буде цікавим не тільки фанатам бренду.

iPhone 14 був представлений компанією Apple у 2022 році. Смартфон має багато спільного з минулими версіями, але отримав гаджет й багато оригінальних фішок. Новий Айфон буде цікавим не тільки фанатам бренду.

Що привабливого у iPhone 14:

  • потужний процесор – один з кращих серед усіх флагманів на ринку;
  • захист корпусу за стандартом IP68;
  • вельми компактні розміри;
  • стереодинаміки;
  • бездротова зарядка;
  • сумісність з усіма продуктами бренду;
  • одна з ліпших камер;
  • покращена тактильна вібрація.

Розглянемо основні особливості iPhone 14 більш детально, а за посиланням https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14/ можна дізнатись усі технічні характеристики смартфону.

Дизайн та особливості корпусу

Смартфон продається в 5 кольорах – синій, червоний, білий, фіолетовий та чорний. У порівнянні з останніми версіями 14 Айфон став більш ергономічним. За рахунок округлених бокових граней. Передня частина виготовлена з плоского скла, задня – з Ceramic Shield. Не дивлячись на заявлену міцність, краще одразу придбати чохол. Невеличкі подряпини з’являються на склі вже у перші дні експлуатації.

Олеофобне покриття на 4 з 5, значно краще, у порівнянні з минулими Айфонами. Рамки смартфону пофарбовані, покриття довго тримається, не стирається.

На передній панелі знаходиться фронтальна камера з автоматичним фокусом та багато датчиків. Розпізнавання лиця спрацьовую дуже швидко та точно – у понад 90 % випадків. Датчики наближення та освітлення працюють чудово. Розмовний динамік доволі гучний, звук розбірливий та чистий.

На правому торці знаходиться кнопка живлення. Вона довга, широка та пласка. На правому торці розташовані регулятори гучності. Тут же передбачений слот под SIM-карту. Динамік гучного зв’язку, роз`єм Lightning та мікрофон розміщені внизу. Тильна сторона представлена мікрофоном, спалахом, 2 камерами та логотипом бренду.

Автономність iPhone 14

Смартфон укомплектований АКБ на 3279 «махів». Цього достатньо для 5-6 годин роботи екрану у режимі автоматичної яскравості. Середньостатистичному користувачеві смартфону ємності акумулятора вистачить на 1-1,5 дня експлуатації.

Особливості дисплею

Айфон 14 отримав дисплей 6,1 дюйма з матрицею типу OLED. Максимальна яскравість у звичайному режимі становить 720 ніт, у HDR – 1000 ніт. Цих показників вистачає для комфортного користування пристроєм у будь-яких умовах. Частота екрану – класичні 60 Гц, але за рахунок оптимізації iOS проблем з плавністю роботи не виникає.

Огляд камер

iPhone 14 пропонує 3 камери:

  • фронтальна;
  • широка;
  • головна.

Перші 2 мають 5 лінз, головна – 7. Також головна камера отримала оптичну стабілізацію.

Смартфон чудово знімаю, як вдень, так вночі. Рівень деталізації чудовий, фокус швидкий та точний. Там де, камери не справляються, якість витягує програмне забезпечення.

Головна камера знімає відео 60 к/с та роздільною здатністю 4К. Серед цікавинок – режим Cinematric. Він дозволяє розмивати фон та обирати підходящу точку фокусування. Якість відео на фронтальну камеру одна з кращих. Для авторів влогів у цьому сегменті серед смартфонів не знайти ліпшого рішення.

Продуктивність iPhone 14

Смартфон отримав актуальну оперативну пам’ять та процесор. Він здатен запустити усі ігри з App Store з максимальними налаштуваннями.

iPhone 14 – це естетика, продуктивність, запас характеристик на 3-5 років вперед. У пристрою немає особливих конкурентів, окрім Pixel 6a, 7 від Google.

2 лютого 2023 о 11:08 | Оновлено 2 лютого 2023 о 11:11 | 54,920 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали