МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СМАРТТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЧИННИК ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

10 червня 2020 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» в рамках ІІ-го регіонального форуму «Інноваційні смарт-рішення для освіти».

Організатори конференції: Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно із Брестським обласним інститутом розвитку освіти та ГО «Розумне місто та екосистема».

На конференції розглядатимуться питання розвитку сучасних смарттехнологій та їх застосування у навчальному процесі; методики використання смарттехнологій; дидактичні можливості смарттехнологій; сучасні тренди вітчизняного та зарубіжного досвіду; освоєння інформаційно-комунікаційних технологій в умовах реального навчального процесу; створення сучасної інформаційної інфраструктури; випуску принципово нових мультимедійних навчальних продуктів; підвищення ІКТ-, смарткомпетенцій педагогічних працівників.

Конференція транслюватиметься у прямому етері на:

Відеозапис конференції та збірник матеріалів конференції будуть розміщені на порталах «Освіта Рівненщини» та «Електронна школа».

Форми участі у конференції: онлайн-виступ, відеовиступ у записі, стаття, тези.

Для участі в заході просимо зареєструватися до 05 червня 2020 року за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebU5YrBy38QpKzP_AZ16at3veqoqe37uAKPbhBIwxojk3d4g/viewform?vc=0&c=0&w=1

Посилання на сертифікати про участь у конференції будуть надіслані на електронні адреси, вказані при реєстрації.

Інформація про конференцію та вимоги до публікацій у журналі «Нова педагогічна думка» на розміщені на сайті Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 

http://roippo.org.ua/news/notice.php/16841/

4 червня 2020 о 15:52 | Оновлено 12 червня 2020 о 17:48 | 719 переглядів
Також читайте статті про проект:    1. Сайт для школи     2. Електронні щоденники та журнали